A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja kiosztotta Donald Trumpot a koronavírus miatt

2020/03/19. - írta: Rácz Stefán Tibor

Akárcsak az egész világon, úgy sajnos Amerikában tombol a koronavírus, amit az ottani elnök Donald Trump nem kezel a legjobban, többek között "a kínai vírusnak" titulálta a járványt. Ez ellen szólalt fel Lana Condor, A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja.

"Fogalmad sincs róla, hogy a rasszista szavaid és a tetteid mennyit ártanak az ázsiai-amerikai közösségnek. Egyszerűen nem vagy képes megérteni, hogy mekkora veszélynek tetted ki az embereket. Hogy merészeled! Szégyellned kéne magadnak! És még vezetőnek hívod magad? Tudod egyáltalán mit tesznek a vezetők? Jó példával járnak elő és cselekednek, ezek olyan dolgok, amiket Te nem teszel. Példát vehetnél a kínai milliárdosról, Jack Ma-ról, aki tényleg vezető, aki több millió tesztet és szájmaszkot ad az amerikaiaknak. Kérlek. Légy jobb, hogy ne kelljen félnünk elhagyni a házainkat, hogy ne kelljen félnünk az akár szóbeli, akár fizikai bántalmazástól a te idegengyűlöleted miatt".

Fontos szavak ezek a színésznőtől. Remélem eljut Donald Trumphoz, és mindenki máshoz az üzenet. Nehéz időket élünk, csak úgy lehet mindannyiunknak könnyebb, ha türelmesek és együttérzőek leszünk egymással szemben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://media-proba.blog.hu/api/trackback/id/tr9115640568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása