Magyar borítót kapott az új Sötét örvény könyv, a Senkiföldje démonai

2020/03/13. - írta: Rácz Stefán Tibor

Hosszú idő után először új könyv érkezik a Sötét Örvény tematikus sorozatba, méghozzá S. Craig Zahlertől a Senkiföldje démonai. Pontos megjelenési dátum még nincs. A westernnel felturbózott sztorihoz alább találtok magyar borítót és fülszöveget.

S. Craig Zahler - Senkiföldje démonai

Egy biztos, ilyen westernt még nem láttál vagy olvastál!

Letehetetlen… Leginkább Tarantino Django elszabaduljával

lehet egy lapon említeni. Velőkig hatoló dráma,

ami megdöbbentő végkifejlettel zárul.

A Senkiföldje démonai brutális és megalkuvások nélküli története egyaránt merít a mozi és a horrorponyva elemeiből. A Plugford család férfitagjai kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni galádul elrabolt és prostitúcióra kényszerített nővéreiket, miközben átvágnak a déli államok kietlen vidékein és megjárják a poklot is.

A hús-vér karakterekkel telepakolt, lendületes regény az első oldalon torkon ragad, hogy aztán éles sziklákon vonszoljon végig, és ne eresszen az utolsó betűig. Készülj fel egy ádáz westernre, ami a horror, a noir és az ázsiai ultraerőszakos filmek elemeit egyesíti.

Mi figyelmeztettünk!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://media-proba.blog.hu/api/trackback/id/tr2115640554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása