Végleg leszámolt Stephen Amell a Zöld íjász szerepével

2020/03/18. - írta: Rácz Stefán Tibor

Idén a nyolcadik évadával véget ért az Arrowverse-t elindító A Zöld íjász sorozat, amiből mellesleg spin-off is lehet Katherine McNamara (Shadowhunters) főszereplésével.

Mivel minden évben van átjárás az Arrowverse sorozatok között adott volt a kérdés, hogy Amell visszatér-e Oliver Queenként a többi sorozatba egy-egy epizódra. Erre válaszolt egy élő videóban.

"Nem, én ezzel már végeztem. Jó volt, tényleg, nyolc évig szerettem, de itt az idő elengedni" - nyilatkozta Amell, majd hozzáfűzte, hogy a spin-off sorozat pilotját sem látta, mert nem szerepel benne.

A koronavírus járvány Amellet sem kímélte: "Már készen álltunk leforgatni az új sorozatomat, a Heelst, amikor leállították. Ez nagyon frusztráló, mert izgatott voltam az új sorozat miatt. Remek szereplőink vannak, király lesz a sorozat". A szériában Amell egy bírkózót alakít, méghozzá negatív szerepben.

Címkék: Arrowverse
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://media-proba.blog.hu/api/trackback/id/tr3715640564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása