Elkaszálták a The Magicianst, hamarosan jön a sorozat finálé

2020/03/06. - írta: Rácz Stefán Tibor

Lev Grossman itthon is megjelent A varázslók könyvei alapján készült a The Magicians című sorozat, ami végül öt évadot élt meg.

A készítő, Sera Gamble egy interjúbanl elárulta, hogy már korábban látta lehetőségként, hogy az ötödik évad az utolsó lehet, ezért direkt úgy írták meg az utolsó részt, hogy fináléként is megállja a helyét.

A záró rész 2020. április 1-jén kerül bemutatásra az amerikai Syfy csatornán. Nálunk az HBO GO streaming szolgáltatón látható a sorozat, a negyedik évad magyar feliratos premierje pár hete volt.

Ha netán még nem ismered a sorozatot íme az első évados trailer, ami hátha meghozza a kedved hozzá. (Én már láttam hét részt az első szezonból, nem volt rossz, tervezem is folytatni :))

https://www.youtube.com/watch?v=wCMMNUAYoNE

Címkék: The Magicians
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://media-proba.blog.hu/api/trackback/id/tr4615640538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása